Icon texture missing

SheroxGG wrote on 5/30/2019, 7:29 AM

My problem is that the texture of nearly all Vegas applications are missing, I dont know why but id like to have them back. Thanks!

 

EDIT: Today 31/05/2019 They have returned except for Sound Forge, guess this is not the forum for that but If someone can help to repair that one it would be amazing! Thanks!

Comments

Marco. wrote on 5/30/2019, 7:38 AM

Which version and which build of Vegas Pro do you use?

j-v wrote on 5/30/2019, 8:17 AM

, I dont know why but id like to have them back. Thanks!

Rightclick on that pic and choose "settings", go to pictogram and choose another pictogram from the short list and save it well. Shut down all windows and than do this again choosing the one you want to have and hold.

 

 

met vriendelijke groet
Jan

Camera : Pan X900,GoPro Hero7 Hero Black
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10, i7 7900 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home, version 1903 build 18.362,295 CPU i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 15,16,17 and VMS PL 15,16 are installed
Both Nvidia GPU's have driver version 431.86 Studio Drivers
TV      :LG 4K 55EG960V

Dutch video tutorials for beginners

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

SheroxGG wrote on 5/30/2019, 9:27 AM

, I dont know why but id like to have them back. Thanks!

Rightclick on that pic and choose "settings", go to pictogram and choose another pictogram from the short list and save it well. Shut down all windows and than do this again choosing the one you want to have and hold.

This worked, well, I can change the icon now but I cannot use the original one. Id like to use the V from Vegas. Thanks for the help!

 

 

j-v wrote on 5/30/2019, 10:00 AM

Try to make a shortcut from this one: "C:\Program Files\VEGAS\VEGAS Pro 15.0", and replace the bad one with it..

met vriendelijke groet
Jan

Camera : Pan X900,GoPro Hero7 Hero Black
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10, i7 7900 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home, version 1903 build 18.362,295 CPU i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 15,16,17 and VMS PL 15,16 are installed
Both Nvidia GPU's have driver version 431.86 Studio Drivers
TV      :LG 4K 55EG960V

Dutch video tutorials for beginners

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

SheroxGG wrote on 5/30/2019, 10:27 AM

the icon texture also dissappeared from the installation folder

j-v wrote on 5/30/2019, 10:31 AM

What .exe file do you have there?
Maybe reïnstall the program?
Or at least reset the one you now can open.

met vriendelijke groet
Jan

Camera : Pan X900,GoPro Hero7 Hero Black
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10, i7 7900 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home, version 1903 build 18.362,295 CPU i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 15,16,17 and VMS PL 15,16 are installed
Both Nvidia GPU's have driver version 431.86 Studio Drivers
TV      :LG 4K 55EG960V

Dutch video tutorials for beginners

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

SheroxGG wrote on 5/31/2019, 6:35 AM

I installed the programs like 1 week ago, and the icons were just fine. And suddenly they dissappeared, reinstalling 6 Vegas and Magix program is really time consuming