Studio Movie 16 Platinum The subtitle generator does not work

tomek-s wrote on 6/20/2019, 3:03 AM

I installed new Movie Studio 16 Platinium . The problem is in the title plugin. After inserting into the timeline, there is no reaction and only the point - the center of the field is visible in the preview window. The final subtitle generator is working properly. The update does not help. Can anyone help? :)

Comments

vkmast wrote on 6/20/2019, 4:19 AM

If "Scale" is greyed out, try clicking on the line anyway or giving a value, e.g. 1,000 (or 1.000, depending on your settings).

tomek-s wrote on 6/20/2019, 4:29 AM

What is gray, where should I enter the value 1000? I do not understand

vkmast wrote on 6/20/2019, 4:38 AM

If you see something like in the screenshot below, replace 0,*** with 1,000 or click on the line.

tomek-s wrote on 6/20/2019, 4:53 AM

I have the impression that it is not about that. I do not have graphics - characters. A colleague from Poland asked about the same and I suspect that this is a program error. I've been in Movie 13 for three years, so something is broken in the program

vkmast wrote on 6/20/2019, 5:14 AM

Have you tried resetting? Follow the steps exactly as advised here.

tomek-s wrote on 6/20/2019, 5:21 AM

Yes, I tried to restart, install again and nothing helps.

vkmast wrote on 6/20/2019, 5:30 AM

I was not talking about reinstalling. Resetting to default settings is different, read the FAQ in the > here link.

tomek-s wrote on 6/20/2019, 5:36 AM

Yes, I tried it and nothing helps everything without change. Subtitles do not work. Maybe a driver is needed

vkmast wrote on 6/20/2019, 5:54 AM

So you are not able to drag the slider in your "Skala"? If nothing of the above works, you may need to contact Support at https://support2.magix.com/customer/en/vegas/form

tomek-s wrote on 6/20/2019, 6:04 AM

I think the only way out is technical support. I'm a little angry. Always a problem :(

tomek-s wrote on 6/20/2019, 6:30 AM

Thank you for your time. I sent a query to the help center and maybe something will help :)

j-v wrote on 6/20/2019, 10:27 AM

Maybe in the mean time you can try if the older Text editor will work. You can let it show up by allowing that Titler trough click the Options/preferences with hold Shift of your keyboard to allowe it with type-in "legacy" (1) en change FALSE by True(2)

met vriendelijke groet
Jan

Camera : Pan X900, GoPro Hero7 Hero Black, Samsung Galaxy A8
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10, i7 7900 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home, version 1903 build 18.362,295 CPU i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 15,16,17 and VMS PL 15,16 are installed
Both Nvidia GPU's have driver version 431.86 Studio Drivers
TV      :LG 4K 55EG960V

Dutch video tutorials for beginners

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

Tomek-Smyk wrote on 6/20/2019, 3:55 PM

I do not have this option in preferences :)

j-v wrote on 6/20/2019, 4:10 PM

How did you open those preferences?
Like I wrote? : "click the Options/preferences with hold Shift of your keyboard"

met vriendelijke groet
Jan

Camera : Pan X900, GoPro Hero7 Hero Black, Samsung Galaxy A8
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10, i7 7900 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home, version 1903 build 18.362,295 CPU i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 15,16,17 and VMS PL 15,16 are installed
Both Nvidia GPU's have driver version 431.86 Studio Drivers
TV      :LG 4K 55EG960V

Dutch video tutorials for beginners

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

vkmast wrote on 6/20/2019, 4:13 PM

The Internal Preferences are hidden but can be accessed by holding SHIFT while clicking Options/Preferences (like @j-v has advised).

 

Tomek-Smyk wrote on 6/21/2019, 2:33 PM

Thanks for this solution. I'm sorry, I was a little busy with other things. J-V is a partial solution but why does not a new generator work? I asked Vegas support but they only thank you very much for the contact and send you back to the FAQ and do not understand what I'm asking

 

j-v wrote on 6/21/2019, 3:39 PM

J-V is a partial solution but why does not a new generator work?

We don't know what you all did with the program and his options, so @vkmast gave you the possibility to reset it in the settings if it has been installed a short moment before. Before you set your own preferences you can now test if that Titles&Text Generator will work.

 

Last changed by j-v on 6/21/2019, 3:42 PM, changed a total of 1 times.

met vriendelijke groet
Jan

Camera : Pan X900, GoPro Hero7 Hero Black, Samsung Galaxy A8
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10, i7 7900 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home, version 1903 build 18.362,295 CPU i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 15,16,17 and VMS PL 15,16 are installed
Both Nvidia GPU's have driver version 431.86 Studio Drivers
TV      :LG 4K 55EG960V

Dutch video tutorials for beginners

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

lemagicienduson wrote on 6/26/2019, 4:44 PM

I gave up to use it because it made my project crashes. I use now https://www.nikse.dk/subtitleedit/

Tomek-Smyk wrote on 7/1/2019, 3:08 PM

I'm sorry but it's uncomfortable