Hi @jetdv I have followed your tutorial to create a script where you can add a sound effect, in this case "Reverb", but I don't know what problem I am having. I can't get it to work. Could you help me?
using System; using System.IO; using System.Text; using System.Windows.Forms; using System.Globalization; using System.Drawing; using System.Runtime; using System.Xml; using ScriptPortal.Vegas; namespace Test_Script { public class Class1 { public Vegas myVegas; public void Main(Vegas vegas) { myVegas = vegas; Track track = myVegas.Project.Tracks[1]; TrackEvent evnt = track.Events[0]; string plugInName = "Reverb"; string presetName = "Default"; PlugInNode effects = myVegas.AudioFX; PlugInNode thisEff = effects.GetChildByName("Reverb"); Effect trackEffect = new Effect(thisEff); Guid effGUID = new Guid("00000006-0f56-11d2-9887-00a0c969725b"); thisEff = effects.GetChildByClassID(effGUID); Effect eventEffect = new Effect(thisEff); effGUID = new Guid("00000000-0f56-11d2-9887-00a0c969725b"); thisEff = effects.GetChildByClassID(effGUID); Effect eventEffect2 = new Effect(thisEff); AudioEvent aEvent = (AudioEvent)evnt; aEvent.Effects.Add(eventEffect); aEvent.Effects.Add(eventEffect2); AudioTrack aTrack = (AudioTrack)track; aTrack.Effects.Add(trackEffect); } } } public class EntryPoint { public void FromVegas(Vegas vegas) { Test_Script.Class1 test = new Test_Script.Class1(); test.Main(vegas); } }