Comments

Marco. wrote on 2/17/2012, 11:25 AM
Yes, I can repro your problem on my system (build 521 on Windows 7, no GPU).
WillemT wrote on 2/17/2012, 1:25 PM
Yes, I can reproduce a problem. You did not say what you see but they certainly do not behave normally. GTX 460 with GPU enabled.

Edit: System details
Windows 7 64bit.
Vegas Build 521.
Video driver 290.53

Willem.
Tom Pauncz wrote on 2/17/2012, 1:41 PM
Appears to work here:
Win7-64bit
VP11-64bit/521
nVidia driver 285.62

Not sure what you are/are not seeing. Perhaps a screen-grab???

Tom
altarvic wrote on 2/17/2012, 2:18 PM
Completely white screen in 32bit floating point mode
WillemT wrote on 2/17/2012, 2:26 PM
Correct. Plus very gray text and rose in the Glow project when changed to 8 bit?

Willem.
Tom Pauncz wrote on 2/17/2012, 2:26 PM
Do not get white screen.

Applying the FX and the pressing the Bypass FX button on top of the preview window shows that the FX was successfully applied in both 8- and 32-bit modes.

Tried both Fill Light and Glow and no issues.

IOW - cannot reproduce here.

Tom
Steve Mann wrote on 2/17/2012, 6:05 PM
I got a white screen in 32-bit mode. Not sure what should happen in the glow FX veg file.

Why are you using 32-bit pixel format when the original video is 8-bit?
Marco. wrote on 2/19/2012, 8:30 AM
This looks exactly same here on my system.

Tom Pauncz wrote on 2/19/2012, 9:55 AM
Went back to the tests after seeing your pictures.
Still cannot duplicate problem you are seeing.
Tom
Grazie wrote on 2/19/2012, 11:42 AM
This is along the same lines as Zcheema and I registered last week.

Do me a favour and place an Event directly UNDER the Flower?

G

Tom Pauncz wrote on 2/19/2012, 12:18 PM
The only time I see any difference is when I change to 32-bit floating point (full range).

Putting Event under flower makes no difference if I just change properties to 8-bit.

What do you see with an Event under the flower??
Tom