Comments

KaraUSA wrote on 10/14/2019, 1:17 PM

I wait your help me please

Sylk wrote on 10/14/2019, 1:20 PM

?

Software:
[OS]  : Windows 10 Ent. x64 v1903 (18362.535)
[NLE] : Vegas Pro 17.0 (Build 321) // (Build 284 if posted before 9/24/19)
[DRV] : Studio 431.86 (Display, PhysX, HD Audio) // (Game Ready 436.15 if posted before 9/24/19)
Hardware:
[GPU] : Gainward GeForce GTX 1080 Phoenix GLH
[CPU] : Intel Core i7-2600K @3.4GHz OC@4.5GHz (HyperThreaded) | AirCooling: Noctua NH-D14
[RAM] : 16GB (4x 4GB GSkill Ripjaws X DDR3 1600MHz 9-9-9-24) @1333MHz
[SSD] : Samsung 860 Pro 1TB
[MOB] : Asus P8P67 Deluxe (Rev.1), No iGPU support
[PSU] : Corsair HX750
Devices:
[DSP1]: 30" DELL UltraSharp U3011 @2560x1600
[DSP2]: 26" iiyama ProLite E2607WS @1920x1200

[UPS] : Eaton 5PX 2200i RT

[CAM] : GoPro Hero8/4/3 Black. Apple iPhone 6S.

 

frmax wrote on 10/14/2019, 1:31 PM

No problem here with *.mp3; as sylk pointed out "Import" is the key. Btw. there is an explicit option for mp3 Import if you scroll down

j-v wrote on 10/14/2019, 1:32 PM

Nothing wrong with Mp3 files in VPro 17 build 321

Look here

What are the properties of your mp3 files?
There must be something wrong with your files or with the installation of VPro 17. Maybe resetting the program helps you.

Last changed by j-v on 10/14/2019, 1:33 PM, changed a total of 1 times.

met vriendelijke groet
Marten

Camera : Pan X900, GoPro Hero7 Hero Black, DJI Osmo Pocket, Samsung Galaxy A8
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10 home version 2004 build 19041.264, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home version 2004 build 19041.264, CPU i7 7700HQ, 8 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 16,17 and VMS PL 16,17 are installed, all latest builds
Both Nvidia GPU's have driver version 451.48 Studio Driver, desktop the Studio DHC driver
TV      :LG 4K 55EG960V

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

Sylk wrote on 10/14/2019, 2:15 PM
Maybe resetting the program helps you.

This also will reset import file type filter.

Software:
[OS]  : Windows 10 Ent. x64 v1903 (18362.535)
[NLE] : Vegas Pro 17.0 (Build 321) // (Build 284 if posted before 9/24/19)
[DRV] : Studio 431.86 (Display, PhysX, HD Audio) // (Game Ready 436.15 if posted before 9/24/19)
Hardware:
[GPU] : Gainward GeForce GTX 1080 Phoenix GLH
[CPU] : Intel Core i7-2600K @3.4GHz OC@4.5GHz (HyperThreaded) | AirCooling: Noctua NH-D14
[RAM] : 16GB (4x 4GB GSkill Ripjaws X DDR3 1600MHz 9-9-9-24) @1333MHz
[SSD] : Samsung 860 Pro 1TB
[MOB] : Asus P8P67 Deluxe (Rev.1), No iGPU support
[PSU] : Corsair HX750
Devices:
[DSP1]: 30" DELL UltraSharp U3011 @2560x1600
[DSP2]: 26" iiyama ProLite E2607WS @1920x1200

[UPS] : Eaton 5PX 2200i RT

[CAM] : GoPro Hero8/4/3 Black. Apple iPhone 6S.

 

KaraUSA wrote on 10/15/2019, 6:16 AM

If I do any files, I import the MP3 sound, I put it on the bar, but the sound is graying, it's weird that it does that to me.

Sylk wrote on 10/15/2019, 8:20 AM

Please post MediaInfo about one of your mp3.

And try an other mp3 from an other source.

I put it on the bar, but the sound is graying,

Screenshot please.

Last changed by Sylk on 10/15/2019, 8:21 AM, changed a total of 1 times.

Software:
[OS]  : Windows 10 Ent. x64 v1903 (18362.535)
[NLE] : Vegas Pro 17.0 (Build 321) // (Build 284 if posted before 9/24/19)
[DRV] : Studio 431.86 (Display, PhysX, HD Audio) // (Game Ready 436.15 if posted before 9/24/19)
Hardware:
[GPU] : Gainward GeForce GTX 1080 Phoenix GLH
[CPU] : Intel Core i7-2600K @3.4GHz OC@4.5GHz (HyperThreaded) | AirCooling: Noctua NH-D14
[RAM] : 16GB (4x 4GB GSkill Ripjaws X DDR3 1600MHz 9-9-9-24) @1333MHz
[SSD] : Samsung 860 Pro 1TB
[MOB] : Asus P8P67 Deluxe (Rev.1), No iGPU support
[PSU] : Corsair HX750
Devices:
[DSP1]: 30" DELL UltraSharp U3011 @2560x1600
[DSP2]: 26" iiyama ProLite E2607WS @1920x1200

[UPS] : Eaton 5PX 2200i RT

[CAM] : GoPro Hero8/4/3 Black. Apple iPhone 6S.

 

KaraUSA wrote on 10/27/2019, 3:30 AM

That's what it does to me when I import mp3, when I listen to the sound sizzle, no music.

KaraUSA wrote on 10/27/2019, 3:42 AM

I reinstalled vegas pro and it works, strange to uninstall and reinstall for it to work.

Topic resolved

j-v wrote on 10/27/2019, 3:52 AM

Resetting should have done the same, but faster and easier.

met vriendelijke groet
Marten

Camera : Pan X900, GoPro Hero7 Hero Black, DJI Osmo Pocket, Samsung Galaxy A8
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10 home version 2004 build 19041.264, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home version 2004 build 19041.264, CPU i7 7700HQ, 8 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 16,17 and VMS PL 16,17 are installed, all latest builds
Both Nvidia GPU's have driver version 451.48 Studio Driver, desktop the Studio DHC driver
TV      :LG 4K 55EG960V

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

Nexas wrote on 12/8/2019, 5:42 AM

Hello, i have the same problem. All these years, all of my Vegas versions have been able to read mp3 files. But suddenly it did not work anymore. I reinstalled vegas now for the second time, but mp3 still doesnt work.

Nexas wrote on 12/8/2019, 5:50 AM

OMG i fixed the problem after 3 hours:

Hold down the CTRL + SHIFT keys at the same time AND ALSO AT THE SAME TIME double click program icon on Desktop to Boot program. Select Delete all Cached Application Data and then press Yes. This will restore program to Factory Default Settings.