Movie Studio 14 Platinum

Eric-G wrote on 9/25/2020, 4:26 AM

Hi. Anyone here who can help me with this problem. Everytime I execute the Magix Installation Manager for my movie studio platinum 14, this window with these message "An error had occurred during communication.Please check your internet connection.Please check the following prerequisites for a successful transfer: Check that your network attachments are correct (modem,network cable...) Check to see if your internet connection settings are correct in your system settings (network connection).With help from your network administrator or Internet service team make sure that current settings are correct.Abort Retry Ignore". I had disabled my antivirus & firewall too. Still failed. I'am using a window 10 home edition, intel corei7 9th gen, 16gb ram & a gtx 1660 ti video card.

Comments

j-v wrote on 9/25/2020, 4:38 AM

I think some setting in Windows (Defender???) is blocking that an app is possible to download things.
Disable those settings and be the administrator at performing the Installation manager.

met vriendelijke groet
Marten

Camera : Pan X900, GoPro Hero7 Hero Black, DJI Osmo Pocket, Samsung Galaxy A8
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10 home version 2004 build 19041.264, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home version 2004 build 19041.264, CPU i7 7700HQ, 8 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 17,18 and VMS PL 16,17 are installed, all latest builds
Both Nvidia GPU's have driver version 456.38 Studio Driver.
TV      :LG 4K 55EG960V

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

Eric-G wrote on 9/25/2020, 10:12 AM

Hi@j-v. I had disabled windows defender & firewall too. I also run as admin the installation manager but still failed. 🙂