Comments

Grazie wrote on 10/6/2019, 4:58 AM

This via PC Posting - Good "NEW POST":

This via iOS13 Posting - Bad no "NEW POST":

Thoughts? Remedies?

Former user wrote on 10/6/2019, 9:44 AM

@Grazie I haven’t tried a new post, I use the iPad pro mainly for this forum, what I found is that its a nightmare knowing where the cursor is, very difficult to use. The iPad most times now starts in Landscape mode, even though rotation lock is off, its a complete mess.

Selecting text to say copy is a nightmare.

 

But its not just here, I was on a site this morning attempting to type in stuff, a nightmare.

Grazie wrote on 10/6/2019, 10:02 AM

Selecting text to say copy is a nightmare.

But its not just here, I was on a site this morning attempting to type in stuff, a nightmare.

@Former user - Yes. Try portrait, that works fine. Have recently updated to iOS13?

 

Grazie wrote on 10/6/2019, 10:07 AM

@Former user I can “New Post” in FireFox, but not in Safari.

Former user wrote on 10/6/2019, 10:15 AM

@Grazie Trouble is Safari is only what’s available in iPad, I mostly use portrait. Yes all of this started since the 13 update.

Grazie wrote on 10/6/2019, 10:28 AM

Well, I can run FireFox. So iOS13 Huh? That’s gotta be worth @VEGAS_CommunityManager having a view. It won’t be just us two.

Grazie wrote on 10/6/2019, 10:34 AM

So, @VEGAS_CommunityManager, iOS13 has broken highlighting in this Forum and not the COW, and in Safari, not FireFox, Post a new Topic isn’t available.

Grazie wrote on 10/6/2019, 10:42 AM

@VEGAS_CommunityManager - Ugh, just registered that the SUMMARIES aren’t showing up:

Safari:

But are showing in FireFox: