Screen Capture

Mark-Robinson wrote on 8/6/2019, 10:07 AM

I cannot seem to get the new screen capture to work here. I added the Captures directory as detailed in another post on this forum. I do not see a video source in the window to select. I do see a selection for my audio card. What am I doing wrong? I do have GPU rendering enabled. Could that be an issue? I'm running Win 7 64 bit on a i7 box with an Nvidia GT710 Drive 388.13

Comments

Marco. wrote on 8/6/2019, 11:11 AM

Maybe this post (and the few next ones) could help you. It's about Vegas Pro 17 there but screen recording is same in Movie Studio Platinum.

Mark-Robinson wrote on 8/6/2019, 11:26 AM

Thanks for the link. That did not help. I don't see any way to select the video source. My screen is not blank as I can select the audio source. I just updated my Nvidia drivers to the latest version with no luck. I'm going to try on another system here and see if its something on this box.

j-v wrote on 8/6/2019, 1:24 PM

@Mark-Robinson
I don't know what exactly you do, but maybe this is a little help.
In the video I set the screencapture to video and some audio and than start the option, taking a screencapture of a file on the timeline in VMS, but of course you can also capture another screen or program.

met vriendelijke groet
Jan

Camera : Pan X900,GoPro Hero7 Hero Black
Desktop :AsRock Z270 Pro4, W10 , i7 7700K 4.2Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1050 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home, version 1903 build 18.362,295 CPU i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 10,12,13,14,15,16,17 and VMS PL 10,13,14,15,16 are installed
Both Nvidia GPU's have driver version 431.70 Studio Drivers
TV      :LG 4K 55EG960V

Dutch video tutorials for beginners

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!