Vegas Pro 17 Transition Brown/Blue Issue

bob-z wrote on 9/7/2019, 12:55 PM

I go into my Vegas Pro 17, and when I try putting a transition on my media, it shifts the color not mattering if that was its purpose. A simple fade out using the transitions menu would cause problems, making my video and imagery wrong. If I didn't post enough details, tell me and I will post it here.

 

Before:

 

After:

Comments

j-v wrote on 9/7/2019, 1:29 PM

Maybe using Vegas software and Vegas FX  and the own, easy and handy upload- and show possibilties of the Vegas forum can help you.😉

met vriendelijke groet
Jan

Camera : Pan X900, GoPro Hero7 Hero Black, Samsung Galaxy A8
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10, i7 7900 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home, version 1903 build 18.362,295 CPU i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 15,16,17 and VMS PL 15,16 are installed
Both Nvidia GPU's have driver version 431.86 Studio Drivers
TV      :LG 4K 55EG960V

Dutch video tutorials for beginners

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

bob-z wrote on 9/7/2019, 2:27 PM

Im sorry I dont understand what you said...

john_dennis wrote on 9/7/2019, 3:08 PM

I'll interpret. This forum is able to host media so that the people who want to help you don't have to be redirected to a different site. Use this button...

bob-z wrote on 9/7/2019, 10:18 PM

Thanks, I posted accurate information to my problem. I wonder if I will get help..

Grazie wrote on 9/7/2019, 10:40 PM

Thanks, I posted accurate information to my problem. I wonder if I will get help..

@bob-z - Hi there! That’s a big colour change you didn’t expect, and for only a Blur? Is that. A Boris Effect? Looking at the Controls I can’t readily see a “Brown” tone Control. What happens when you remove it? Odd....

Grazie

PC 7 64-bit 16gb * Intel® Core™i7-2600k Quad Core 3.40GHz * 2GB NVIDIA GEFORCE GTX 560 Ti

PC 10 64-bit 64gb * Intel® Core™i9 - 3.3GHz * 40Gb NVIDIA  GeForce RTX 2070

Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX60HS Bridge

Grazie wrote on 9/7/2019, 11:06 PM

@bob-z - Please Post the VegasPro17 “About” information.

Grazie

PC 7 64-bit 16gb * Intel® Core™i7-2600k Quad Core 3.40GHz * 2GB NVIDIA GEFORCE GTX 560 Ti

PC 10 64-bit 64gb * Intel® Core™i9 - 3.3GHz * 40Gb NVIDIA  GeForce RTX 2070

Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX60HS Bridge

Jason wrote on 9/7/2019, 11:43 PM

I go into my Vegas Pro 17, and when I try putting a transition on my media, it shifts the color not mattering if that was its purpose. A simple fade out using the transitions menu would cause problems, making my video and imagery wrong. If I didn't post enough details, tell me and I will post it here.

 

Before:

 

After:

Exactly, facing the same issue whenever you apply any boris effect or sapphire. It auto changes the color tone. Don't know why.

bob-z wrote on 9/8/2019, 1:53 AM

@Grazie Can you elaborate? And why would this help.

bob-z wrote on 9/8/2019, 1:59 AM




This about?

Grazie wrote on 9/8/2019, 2:51 AM

I’d strongly suggest you download a replacement Copy from the MAGIX.COM site from MY PRODUCTS. Uninstall this one and Reinstall your latest Download; pop in your Serial Number and see what happens. Yeah, I’ve needed to do this before now. If there’s an issue, I’m sure MAGIX support will help.

Grazie

PC 7 64-bit 16gb * Intel® Core™i7-2600k Quad Core 3.40GHz * 2GB NVIDIA GEFORCE GTX 560 Ti

PC 10 64-bit 64gb * Intel® Core™i9 - 3.3GHz * 40Gb NVIDIA  GeForce RTX 2070

Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX60HS Bridge