Comments

RogerS wrote on 9/18/2023, 11:07 AM

Try reinstalling it.

Custom PC (2022) Intel i5-13600K with UHD 770 iGPU with latest driver, MSI z690 Tomahawk motherboard, 64GB Corsair DDR5 5200 ram, NVIDIA 2080 Super (8GB) with latest studio driver, 2TB Hynix P41 SSD, Windows 11 Pro 64 bit

Dell XPS 15 laptop (2017) 32GB ram, NVIDIA 1050 (4GB) with latest studio driver, Intel i7-7700HQ with Intel 630 iGPU (latest available driver), dual internal SSD (1TB; 1TB), Windows 10 64 bit

VEGAS Pro 19.651
VEGAS Pro 20.411
VEGAS Pro 21.208

Try the
VEGAS 4K "sample project" benchmark: https://forms.gle/ypyrrbUghEiaf2aC7
VEGAS Pro 20 "Ad" benchmark: https://forms.gle/eErJTR87K2bbJc4Q7

BRIAN-Gregory wrote on 9/18/2023, 1:12 PM

Thanks, going to try that when home.

EricLNZ wrote on 9/18/2023, 6:25 PM

@BRIAN-Gregory Please don't make multiple posts on the same problem. I've hidden your other thread and posts elsewhere. Continue in this thread and let us know how you get on.

BRIAN-Gregory wrote on 9/19/2023, 4:21 AM

@BRIAN-Gregory Please don't make multiple posts on the same problem. I've hidden your other thread and posts elsewhere. Continue in this thread and let us know how you get on.

I only made two-and that was because I wasn't sure how to post a comment without it being off-topic. I will know in future.

BRIAN-Gregory wrote on 9/19/2023, 4:23 AM

Try reinstalling it.

Thanks, I reinstalled and it seems to be working now. But, I don't want that to happen again as I had taken an afternoon off work to finish a project and it was wasted. Any ideas why it happened? I hope it's not a regular fault. I think it said-''Error 59'' and ''You have no authority'' (or something similar). Thanks again.

RogerS wrote on 9/19/2023, 6:38 AM

It shouldn't happen again and if it does just reinstall.

Custom PC (2022) Intel i5-13600K with UHD 770 iGPU with latest driver, MSI z690 Tomahawk motherboard, 64GB Corsair DDR5 5200 ram, NVIDIA 2080 Super (8GB) with latest studio driver, 2TB Hynix P41 SSD, Windows 11 Pro 64 bit

Dell XPS 15 laptop (2017) 32GB ram, NVIDIA 1050 (4GB) with latest studio driver, Intel i7-7700HQ with Intel 630 iGPU (latest available driver), dual internal SSD (1TB; 1TB), Windows 10 64 bit

VEGAS Pro 19.651
VEGAS Pro 20.411
VEGAS Pro 21.208

Try the
VEGAS 4K "sample project" benchmark: https://forms.gle/ypyrrbUghEiaf2aC7
VEGAS Pro 20 "Ad" benchmark: https://forms.gle/eErJTR87K2bbJc4Q7

Dexcon wrote on 9/19/2023, 6:49 AM

 I think it said-''Error 59'' and ''You have no authority'' (or something similar). 

From the Vegas Support webpages re error 59: https://www.vegascreativesoftware.info/us/support/article/troubleshooting-error-59-16xx-and-account-already-exists--537/

In order to  eliminate one or more of the issues mentioned above, please apply the following steps.
Please uninstall the software using the Control Panel:

Find your program and proceed with the uninstallation process.

Please delete the remaining program folders under the following paths:

C:\ProgramData\MAGIX\[Software_Name]
C:\Users\*Username*\AppData\Roaming\MAGIX\[Software_Name]

Should you not be able to see the "AppData" folder, you will have to change the respective setting.
To do so, go to "Folder options" in the Control Panel and activate the option "Show hidden files, folders and drives" under "View"/ "Hidden files and folders".

Then reinstall the program using the download version.
You can find the installer in your Service Center account at www.magix.com.

Start the program after successful installation.
If the activation dialog does not appear at the first program start, select Help > Register Online.

Cameras: Sony FDR-AX100E; GoPro Hero 11 Black Creator Edition

Installed: Vegas Pro 16, 17, 18, 19, 20 & 21, HitFilm Pro 2021.3, DaVinci Resolve Studio 18.5, BCC 2023.5, Mocha Pro 2023, Ignite Pro, NBFX TotalFX 7, Neat NR, DVD Architect 6.0, MAGIX Travel Maps, Sound Forge Pro 16, SpectraLayers Pro 11, iZotope RX10 Advanced and many other iZ plugins, Vegasaur 4.0

Windows 11

Dell Alienware Aurora 11

10th Gen Intel i9 10900KF - 10 cores (20 threads) - 3.7 to 5.3 GHz

NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER 8GB GDDR6 - liquid cooled

64GB RAM - Dual Channel HyperX FURY DDR4 XMP at 3200MHz

C drive: 2TB Samsung 990 PCIe 4.0 NVMe M.2 PCIe SSD

D: drive: 4TB Samsung 870 SATA SSD (used for media for editing current projects)

E: drive: 2TB Samsung 870 SATA SSD

F: drive: 6TB WD 7200 rpm Black HDD 3.5"

Dell Ultrasharp 32" 4K Color Calibrated Monitor

BRIAN-Gregory wrote on 9/19/2023, 12:46 PM

It shouldn't happen again and if it does just reinstall.

Hi, it is working but every single time I now start Vegas, it asks for the product code for licensing, then once that's done it loads as normal.

EricLNZ wrote on 9/19/2023, 6:24 PM

but every single time I now start Vegas, it asks for the product code for licensing

It shouldn't. Search the forum and you should find a few threads on the same problem and hopefully a solution that works for you.