Comments

j-v wrote on 4/30/2020, 10:16 AM

Nothing has happened to that format, that I also don't see in the list when there is no audio on the timeline to render, as another member showed you already.
But it is there when the project to render has also audio.😉

Last changed by j-v on 4/30/2020, 10:19 AM, changed a total of 1 times.

met vriendelijke groet
Marten

Camera : Pan X900, GoPro Hero7 Hero Black, DJI Osmo Pocket, Samsung Galaxy A8
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10 home version 2004 build 19041.264, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home version 2004 build 19041.264, CPU i7 7700HQ, 8 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 16,17 and VMS PL 16,17 are installed, all latest builds
Both Nvidia GPU's have driver version 451.48 Studio Driver, desktop the Studio DHC driver
TV      :LG 4K 55EG960V

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

MikeLV wrote on 4/30/2020, 10:39 AM

See here:

j-v wrote on 4/30/2020, 10:59 AM

This is how it used to be


and therefore @rraud adviced you to reset the program, did you do that?

met vriendelijke groet
Marten

Camera : Pan X900, GoPro Hero7 Hero Black, DJI Osmo Pocket, Samsung Galaxy A8
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10 home version 2004 build 19041.264, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home version 2004 build 19041.264, CPU i7 7700HQ, 8 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 16,17 and VMS PL 16,17 are installed, all latest builds
Both Nvidia GPU's have driver version 451.48 Studio Driver, desktop the Studio DHC driver
TV      :LG 4K 55EG960V

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

MikeLV wrote on 4/30/2020, 11:04 AM

@j-v, thanks for the link to reset, wasn't aware of that. So I did the reset procedure, but it did not seem to have any effect on making the MP3 render format appear in the list again, so no go...

What exactly have I lost in the program by resetting?

j-v wrote on 4/30/2020, 11:24 AM

What exactly have I lost in the program by resetting?

Resetting is going back to the situation after a fresh install.

 

met vriendelijke groet
Marten

Camera : Pan X900, GoPro Hero7 Hero Black, DJI Osmo Pocket, Samsung Galaxy A8
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10 home version 2004 build 19041.264, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home version 2004 build 19041.264, CPU i7 7700HQ, 8 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 16,17 and VMS PL 16,17 are installed, all latest builds
Both Nvidia GPU's have driver version 451.48 Studio Driver, desktop the Studio DHC driver
TV      :LG 4K 55EG960V

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

MikeLV wrote on 5/1/2020, 6:55 PM

Don't know what the problem was but I had to resort to doing a clean uninstall, and re-install, then MP3 format magically reappeared! 😱

set wrote on 5/1/2020, 11:05 PM

Ok - at least.. it is one of the temporary solution!

Just wants to know - do you have any Anti-Virus application or Registry-cleaner-like installed?

I only assume these tools affecting this mp3 issue although not totally sure.

MikeLV wrote on 5/2/2020, 11:50 AM

The only anti virus I use is the one built into Windows 10 and I'm not using a registry cleaner either. Like I said, only 4 days before, I rendered an MP3, so it was fine. And then for no apparent reason, it disappeared from the list. I hope it doesn't happen again because it's a pain to uninstall and reinstall Vegas, plugins, etc.