VP17 Update 5 & VEGAS Image/Effects Update 3 - General Discussion

Comments

yi-h wrote on 6/1/2020, 12:48 AM

The character on the left At first, there is a line below, but if you move it, the line below disappears. A new line is displayed on the left side.

Lines remain even when output with VI and viewed with other software

I reinstalled the OS, replaced the memory, tested some GPU drivers, but it didn't change
I think this is a bug caused by Radeon RX 5700. PiP has the same cause

Has it been tested on the Radeon RX 5700?

set wrote on 6/1/2020, 5:32 PM

I still using RX470.

paul-priestley wrote on 6/6/2020, 6:20 AM

Hi, Since updating to 452 something very odd keeps happening. Firstly, the number of crashes has dramatically reduced, but when it does crash it wipes all reference to the .veg file I am working on. After the crash the .veg file disappears from the directory in which it was saved. If I click on Recent Files it will be listed, but if clicked on that it comes up with error file not found. The .bak file is also wiped. This has happen three times now. Luckily the .veg file can be restored from an external backup but I should not have to do that. Any ideas would be welcome. so4compound.dll has been set to false.

My system is Windows 10 (latest update) i7 4790 32 GB ram, gtx 1060 1GB Evo 860 Vegas Pro 17 452

Cheers Paul

walter-i. wrote on 6/6/2020, 1:48 PM

@paul-priestley

Just a suggestion:
Write your PC specifications, the video software and the camera you use in your personal profile, then you do not need to mention them in the article every time.

CPU: Intel i9-9900KS 4GHz, (UHD Graphics 630, driver: 27.20.100.8581)
MB: ASUS TUF Z390-PLUS Gaming,
MEM.: 32 GB Ram, DDR4-3200
GPU: Nvidia GTX 1660 SUPER, (driver 451.77)
Storage: SSD 970 EVO Plus 500GB M.2, SSD 860 EVO Series 1TB, Toshiba 3TB SATA,
OS: WIN 10 Pro, 1909
Monitor: HP243i 1920x1200 / BenQ G2200W 1680x1050
NLE: Vegas Pro11-15+17,18 Heroglyph4, RespeedR
Camcorder: Pana HDC SD909, Sony FDR-AX53

Pete wrote on 9/10/2020, 3:15 PM

Is anyone else having an issue with Effects after updating the standalone application? After getting prompt to update, I am getting an error with opening Vegas Effect.

I went as far as deactivating Vegas Pro 17 on my computer, then reactivating, along with a reboot and no luck. Vegas Image now has an error saying I am not licensed yet, Vegas Pro 17 is working fine after the reactivation.

 

Any help?

set wrote on 9/10/2020, 4:28 PM

Is anyone else having an issue with Effects after updating the standalone application? After getting prompt to update, I am getting an error with opening Vegas Effect.

I went as far as deactivating Vegas Pro 17 on my computer, then reactivating, along with a reboot and no luck. Vegas Image now has an error saying I am not licensed yet, Vegas Pro 17 is working fine after the reactivation.

 

Any help?

 

You got this notification within VP17?

Looks like it is 'accidentally' updated to the VEGAS Image 2 & VEGAS Effects 2 that should be part of Vegas Post 2 (VP18)...

 

Try reinstall latest version of VEGAS Effects 1 and VEGAS Image 1 (VEGAS Post 1)

https://www.vegascreativesoftware.info/us/forum/faq-where-can-i-download-vegas-pro-and-other-vegas-software--104782/

Pete wrote on 9/11/2020, 9:22 AM

Is anyone else having an issue with Effects after updating the standalone application? After getting prompt to update, I am getting an error with opening Vegas Effect.

I went as far as deactivating Vegas Pro 17 on my computer, then reactivating, along with a reboot and no luck. Vegas Image now has an error saying I am not licensed yet, Vegas Pro 17 is working fine after the reactivation.

 

Any help?

 

You got this notification within VP17?

Looks like it is 'accidentally' updated to the VEGAS Image 2 & VEGAS Effects 2 that should be part of Vegas Post 2 (VP18)...

 

Try reinstall latest version of VEGAS Effects 1 and VEGAS Image 1 (VEGAS Post 1)

https://www.vegascreativesoftware.info/us/forum/faq-where-can-i-download-vegas-pro-and-other-vegas-software--104782/

Yeah, prompt came up in VP17

 

Thanks for the info, sucks I had to reinstall everything, but it's not the end of the world.