Benchmarking

Comments

Sylk wrote on 9/25/2019, 4:47 PM

@fr0sty Maybe a simple script could do it?

@Former user Because in fact i emmit doubts about submitted results. When you start the test from the loop start it always shows 25, 10, 7, before stabilize the real fps. So the Max is always 25.

Also, for each played loop, the performance decreases and fps drop each time a bit around 0.5fps, so it necessary to play only once and retain only first loop values.

Is why instead start from loop start, a faithful test is placing cursor 2 seconds before loop start, launch playing and see what in loop.

Last changed by Sylk on 9/25/2019, 4:48 PM, changed a total of 1 times.

Software:
[OS]  : Windows 10 Ent. x64 v1903 (18362.535)
[NLE] : Vegas Pro 17.0 (Build 321) // (Build 284 if posted before 9/24/19)
[DRV] : Studio 431.86 (Display, PhysX, HD Audio) // (Game Ready 436.15 if posted before 9/24/19)
Hardware:
[GPU] : Gainward GeForce GTX 1080 Phoenix GLH
[CPU] : Intel Core i7-2600K @3.4GHz OC@4.5GHz (HyperThreaded) | AirCooling: Noctua NH-D14
[RAM] : 16GB (4x 4GB GSkill Ripjaws X DDR3 1600MHz 9-9-9-24) @1333MHz
[SSD] : Samsung 860 Pro 1TB
[MOB] : Asus P8P67 Deluxe (Rev.1), No iGPU support
[PSU] : Corsair HX750
Devices:
[DSP1]: 30" DELL UltraSharp U3011 @2560x1600
[DSP2]: 26" iiyama ProLite E2607WS @1920x1200

[UPS] : Eaton 5PX 2200i RT

[CAM] : GoPro Hero8/4/3 Black. Apple iPhone 6S.

 

Former user wrote on 9/25/2019, 5:09 PM

Still open for business. If you’re waiting for perfection before you start then you’ll never get much done.

Sylk wrote on 9/25/2019, 10:37 PM

[Username] : Sylk (yeah whydat but i'll change in 4 days)

[Machine] : OB
[CPU] : Intel Core i7-2600k @3.4GHz OC@4.5GHz
[Cores] : 4 (8 threads)
[OC] : yes CPU only @4.5GHz
[GPU] : Gainward GeForce GTX 1080 Phoenix GLH
[Driver] : Studio 431.86
[VP] : 17.0 (build 321)
[Preview Framerate] : cpuOC: min 4.4/5.5 max | notOC: min 3.8/4.8 max

GPU Encode Stats:

[Encoder] : Magix AVC/AAC | HD 1080p 25fps (NVENC) | Default settings
[Render Size] : FHD
[Render Time] : 1m09s
[FHD AVC Comment] : Hardware Peaks: cpu:45%, gpu:15%, ram:2.6GB, vram:?

[Encoder] : Magix AVC/AAC | UHD 2160p 25fps (NVENC) | Default settings
[Render Size] : UHD
[Render Time] : 2m06s
[UHD AVC Comment] : Hardware Peaks: cpu:52%, gpu:20%, ram:3.7GB, vram:?


[Encoder] : Magix HEVC/AAC | HD 1080p 25fps (NVENC) | Default settings
[Render Size] : FHD
[Render Time] : 1m10s
[FHD HEVC Comment] : Hardware Peaks: cpu:43%, gpu:12%, ram:2.5GB, vram:1.3GB

[Encoder] : Magix HEVC/AAC | UHD 2160p 25fps (NVENC) | Default settings
[Render Size] : UHD
[Render Time] : 2m13s
[UHD HEVC Comment] : Hardware Peaks: cpu:47%, gpu:38%, ram:4.5GB, vram:1.3GB


CPU Encode Stats:

[Encoder] : Magix AVC/AAC | HD 1080p 25fps | Mainconcept AVC, Default settings
[Render Size] : FHD
[Render Time] : 1m34s
[FHD AVC CPU Comment] : Hardware Peaks: cpu:98%, gpu:10%, ram:2.9GB, vram:0GB

[Encoder] : Magix AVC/AAC | UHD 2160p 25fps | Mainconcept AVC, Default settings
[Render Size] : UHD
[Render Time] : 4m59s
[UHD AVC CPU Comment] : Hardware Peaks: cpu:98%, gpu:10%, ram:3.4GB, vram:0GB


[Encoder] : Magix HEVC/AAC | HD 1080p 25fps | Mainconcept HEVC, Default settings
[Render Size] : FHD
[Render Time] : 1m32s
[FHD HEVC CPU Comment] : Hardware Peaks: cpu:98%, gpu:10%, ram:3.5GB, vram:0GB

[Encoder] : Magix HEVC/AAC | UHD 2160p 25fps | Mainconcept HEVC, Default settings
[Render Size] : UHD
[Render Time] : 3m35s
[UHD HEVC CPU Comment] : Hardware Peaks: cpu:98%, gpu:10%, ram:6.3GB, vram:0GB

Software:
[OS]  : Windows 10 Ent. x64 v1903 (18362.535)
[NLE] : Vegas Pro 17.0 (Build 321) // (Build 284 if posted before 9/24/19)
[DRV] : Studio 431.86 (Display, PhysX, HD Audio) // (Game Ready 436.15 if posted before 9/24/19)
Hardware:
[GPU] : Gainward GeForce GTX 1080 Phoenix GLH
[CPU] : Intel Core i7-2600K @3.4GHz OC@4.5GHz (HyperThreaded) | AirCooling: Noctua NH-D14
[RAM] : 16GB (4x 4GB GSkill Ripjaws X DDR3 1600MHz 9-9-9-24) @1333MHz
[SSD] : Samsung 860 Pro 1TB
[MOB] : Asus P8P67 Deluxe (Rev.1), No iGPU support
[PSU] : Corsair HX750
Devices:
[DSP1]: 30" DELL UltraSharp U3011 @2560x1600
[DSP2]: 26" iiyama ProLite E2607WS @1920x1200

[UPS] : Eaton 5PX 2200i RT

[CAM] : GoPro Hero8/4/3 Black. Apple iPhone 6S.

 

Former user wrote on 9/26/2019, 2:47 AM

@Sylk The 13th Warrior! Is now updated Sylk.

Howard-Vigorita wrote on 9/26/2019, 10:29 AM
Also, for each played loop, the performance decreases and fps drop each time a bit around 0.5fps, so it necessary to play only once and retain only first loop values.

Is why instead start from loop start, a faithful test is placing cursor 2 seconds before loop start, launch playing and see what in loop.

@Sylk I've found using loops to assess playback doesn't relate well to how I actually use Vegas during editing and seems to vary wildly. The way I edit is to make a change and then play that section without a loop, adjusting the preview quality drop-down if necessary. I usually leave that set to "best-auto" and rarely need to mess with it on my 9900k/Radeon7 workstation. When I benchmark different systems of my own, and I've accumulated a number of older ones over the years, I tend to know where the most intense sections of the benchmark are and start by playing those sections through once at different preview quality settings and write down the setting that plays it straight through with no frame-rate variation. Then confirm by playing the entire project through from beginning to end. There are 16 possible gradations of preview quality. I rate setups a preview performance of 0 for no can do. I would suggest to developers that they consider adding an auto-seek toggle that can be enabled/disabled to automatically adjust the preview quality and visibly set the drop-down during playback.

Cameras: Canon XF305, JVC GV-LS2, Canon 6D w/L-glass line. (Mar 2020: testing Zcam E2)
Laptop: Dell XPS15-9570; i7-8750h 32gb (integrated Intel UHD-630 & Nvidia GTX-1050Ti)
Road: Intel NUC i7 8809g 32gb (integrated AMD VegaM 4gb graphics and Intel HD630)
Workstation: i9 9900k 32 gb (Sapphire AMD Radeon VII 16gb graphics and integrated Intel UHD630)
Workstation2: e5 1650v4 128 gb (Sapphire Nitro+ Vega64 8gb graphics)
Workstation3: i7-980X 24gb (Sapphire Nitro+ RX5700xt Navi 8gb graphics)
currently Vegas 17.452

fifonik wrote on 10/8/2019, 4:05 AM

Looks like download is not available any longer... Am I right?

Camcorder: Panasonic X920

Desktop: MB: MSI B450M MORTAR TITANIUM, CPU: AMD Ryzen 3700X (not OC), RAM: G'Skill 16 GB DDR4@3200 (not OC), Graphics card: MSI RX580 8GB (factory OC), SSD: Samsung 970 Evo+ NVMe 500MB (OS), HDDs: Seagate & Toshiba 2TB, OS: Windows 10 Pro 1909

NLE: Vegas Pro [Edit] 11, 12, 13, 15, 17

Sylk wrote on 10/8/2019, 5:00 AM

Awaiting link fix, you can download benchmark files from my OneDrive:

https://1drv.ms/u/s!AhcQ9Fj5Z-Qwhi4Ut_h_v0dBMrjE?e=PbDTnb

 

Last changed by Sylk on 10/8/2019, 5:15 AM, changed a total of 2 times.

Software:
[OS]  : Windows 10 Ent. x64 v1903 (18362.535)
[NLE] : Vegas Pro 17.0 (Build 321) // (Build 284 if posted before 9/24/19)
[DRV] : Studio 431.86 (Display, PhysX, HD Audio) // (Game Ready 436.15 if posted before 9/24/19)
Hardware:
[GPU] : Gainward GeForce GTX 1080 Phoenix GLH
[CPU] : Intel Core i7-2600K @3.4GHz OC@4.5GHz (HyperThreaded) | AirCooling: Noctua NH-D14
[RAM] : 16GB (4x 4GB GSkill Ripjaws X DDR3 1600MHz 9-9-9-24) @1333MHz
[SSD] : Samsung 860 Pro 1TB
[MOB] : Asus P8P67 Deluxe (Rev.1), No iGPU support
[PSU] : Corsair HX750
Devices:
[DSP1]: 30" DELL UltraSharp U3011 @2560x1600
[DSP2]: 26" iiyama ProLite E2607WS @1920x1200

[UPS] : Eaton 5PX 2200i RT

[CAM] : GoPro Hero8/4/3 Black. Apple iPhone 6S.

 

fifonik wrote on 10/8/2019, 5:21 AM

Many thanks. Downloaded.

Camcorder: Panasonic X920

Desktop: MB: MSI B450M MORTAR TITANIUM, CPU: AMD Ryzen 3700X (not OC), RAM: G'Skill 16 GB DDR4@3200 (not OC), Graphics card: MSI RX580 8GB (factory OC), SSD: Samsung 970 Evo+ NVMe 500MB (OS), HDDs: Seagate & Toshiba 2TB, OS: Windows 10 Pro 1909

NLE: Vegas Pro [Edit] 11, 12, 13, 15, 17

Former user wrote on 10/8/2019, 9:03 AM

@fifonik Perhaps you clicked on what is probably now J-V's no longer in use link?

I've removed his link and put everything into a single zip for easier direct download.

I got a friend of mine to confirm he had no problem downloading the zip and I also downloaded it myself successfully on a PC without dropbox installed.

Perhaps you might confirm that you can use the link from the 1st. post in this thread? Thanks.

 

Sylk wrote on 10/8/2019, 9:19 AM
Perhaps you might confirm that you can use the link from the 1st. post in this thread? Thanks.

Confirm

Software:
[OS]  : Windows 10 Ent. x64 v1903 (18362.535)
[NLE] : Vegas Pro 17.0 (Build 321) // (Build 284 if posted before 9/24/19)
[DRV] : Studio 431.86 (Display, PhysX, HD Audio) // (Game Ready 436.15 if posted before 9/24/19)
Hardware:
[GPU] : Gainward GeForce GTX 1080 Phoenix GLH
[CPU] : Intel Core i7-2600K @3.4GHz OC@4.5GHz (HyperThreaded) | AirCooling: Noctua NH-D14
[RAM] : 16GB (4x 4GB GSkill Ripjaws X DDR3 1600MHz 9-9-9-24) @1333MHz
[SSD] : Samsung 860 Pro 1TB
[MOB] : Asus P8P67 Deluxe (Rev.1), No iGPU support
[PSU] : Corsair HX750
Devices:
[DSP1]: 30" DELL UltraSharp U3011 @2560x1600
[DSP2]: 26" iiyama ProLite E2607WS @1920x1200

[UPS] : Eaton 5PX 2200i RT

[CAM] : GoPro Hero8/4/3 Black. Apple iPhone 6S.

 

j-v wrote on 10/8/2019, 10:09 AM

Perhaps you clicked on what is probably now J-V's no longer in use link?

From the beginning I warned therefore. Reason is now I use a new desktop and the old one is not anymore connected to the internet.

met vriendelijke groet
Marten

Camera : Pan X900, GoPro Hero7 Hero Black, DJI Osmo Pocket, Samsung Galaxy A8
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10 home version 2004 build 19041.264, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home version 2004 build 19041.264, CPU i7 7700HQ, 8 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 16,17 and VMS PL 16,17 are installed, all latest builds
Both Nvidia GPU's have driver version 451.48 Studio Driver, desktop the Studio DHC driver
TV      :LG 4K 55EG960V

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

Former user wrote on 10/8/2019, 12:24 PM

Thanks @Sylk.

fifonik wrote on 10/8/2019, 2:32 PM

I thought it was one link there (at least it looked like one). Iy did not work. The link that is currently there works fine.

Thanks.

Last changed by fifonik on 10/8/2019, 2:32 PM, changed a total of 1 times.

Camcorder: Panasonic X920

Desktop: MB: MSI B450M MORTAR TITANIUM, CPU: AMD Ryzen 3700X (not OC), RAM: G'Skill 16 GB DDR4@3200 (not OC), Graphics card: MSI RX580 8GB (factory OC), SSD: Samsung 970 Evo+ NVMe 500MB (OS), HDDs: Seagate & Toshiba 2TB, OS: Windows 10 Pro 1909

NLE: Vegas Pro [Edit] 11, 12, 13, 15, 17

fifonik wrote on 11/1/2019, 8:23 PM
[Username]             fifonik

[Machine]              OB

[CPU]                  AMD Ryzen 5 3700X 3.6GHz
[Cores]                8 (16 threads)
[CPU OC]               No

[RAM]                  16 GB G'Skill DDR4-3200
[RAM OC]               No

[GPU]                  AMD RX 470
[GPU Driver]           19.9.2

[STORAGE]
Source (proj + media)  SSD Samsung 850 EVO 256GB (it's SATA, NOT NVMe)
Target (rendering to)  HDD Toshiba DT01ACA200 2TB

[VP]                   17.0 (build 321)
[Dynamic RAM Preview]  200
[Max Rend. Threads]    8 (tried 32 with almost the same results)
[GPU acceleration ...] AMD RX 470

[Preview Framerate]    5(min) - 10(max)


GPU Encode Stats:

[Encoder]              Magix AVC/AAC | HD 1080p 25fps (AMD VCE) | Default settings
[Render Size]          FHD
[Render Time]          01:20
[FHD AVC Comment]      Hardware Peaks: CPU: 30%, GPU: 55%

[Encoder]              Magix AVC/AAC | UHD 2160p 25fps (AMD VCE) | Default settings
[Render Size]          UHD
[Render Time]          02:14
[UHD AVC Comment]      Hardware Peaks: CPU: 42%, GPU: 85%


[Encoder]              Magix HEVC/AAC | HD 1080p 25fps (AMD VCE) | Default settings
[Render Size]          FHD
[Render Time]          01:28
[FHD HEVC Comment]     Hardware Peaks: CPU: 45%, GPU: 35%

[Encoder]              Magix HEVC/AAC | UHD 2160p 25fps (AMD VCE) | Default settings
[Render Size]          UHD
[Render Time]          02:13
[UHD HEVC Comment]     Hardware Peaks: CPU: 40%, GPU: 80%


CPU Encode Stats:

[Encoder]              Magix AVC/AAC | HD 1080p 25fps | Mainconcept AVC, Default settings
[Render Size]          FHD
[Render Time]          01:31
[FHD AVC CPU Comment]  Hardware Peaks: CPU: 90%, GPU: 30%

[Encoder]              Magix AVC/AAC | UHD 2160p 25fps | Mainconcept AVC, Default settings
[Render Size]          UHD
[Render Time]          02:37
[UHD AVC CPU Comment]  Hardware Peaks: CPU: 100%, GPU: 40%

[Encoder]              Magix HEVC/AAC | HD 1080p 25fps | Mainconcept AVC, Default settings
[Render Size]          FHD
[Render Time]          01:30
[FHD AVC CPU Comment]  Hardware Peaks: CPU: 70%, GPU: 30%
                       I do not have CPU only profile so I choosen AMD VCE and changed encoder mode to Mainconcept HEVC

[Encoder]              Magix HEVC/AAC | UHD 2160p 25fps | Mainconcept AVC, Default settings
[Render Size]          UHD
[Render Time]          02:41
[UHD AVC CPU Comment]  Hardware Peaks: CPU: 100%, GPU: 40%
                       I do not have CPU only profile so I choosen AMD VCE and changed encoder mode to Mainconcept HEVC


[Encoder]              x264 | UHD 2160p 25fps | DebugMode FrameServer 3.0 + MeGUI, CRF 18, No Audio
[Render Size]          UHD
[Render Time]          02:50
[UHD AVC CPU Comment]  Hardware Peaks: CPU: 100%, GPU: 40%

 

P.S. Finally ordered VP17. Was waiting for Update 2 as usually it has quite a lot of bugs after release, but it is on good special with no useless bundles so I got it.

Last changed by fifonik on 11/1/2019, 8:46 PM, changed a total of 5 times.

Camcorder: Panasonic X920

Desktop: MB: MSI B450M MORTAR TITANIUM, CPU: AMD Ryzen 3700X (not OC), RAM: G'Skill 16 GB DDR4@3200 (not OC), Graphics card: MSI RX580 8GB (factory OC), SSD: Samsung 970 Evo+ NVMe 500MB (OS), HDDs: Seagate & Toshiba 2TB, OS: Windows 10 Pro 1909

NLE: Vegas Pro [Edit] 11, 12, 13, 15, 17

Grazie wrote on 11/1/2019, 11:38 PM
P.S. Finally ordered VP17. Was waiting for Update 2 as usually it has quite a lot of bugs after release, but it is on good special with no useless bundles so I got it.

@fifonik - 🤣 Luv it, luv it! Isn’t that called Bloatware or Adware ..... ?

Former user wrote on 11/2/2019, 9:06 AM

@fifonik Is updated now.

j-v wrote on 11/2/2019, 12:13 PM

Quiet on the forum now and nothing else to do, I tried that benchmark on my new desktop from signature, MB Gigabyte Z390M, W10, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.

My results with all default templates:
AVC HD Nvenc 0.55
MC 1.09
AVC UHD Nvenc 1.41
  MC 2.31
HEVC HD Nvenc 0.55
  MC 1.08
HEVC UHD Nvenc 1.49
MC 2.17

Last changed by j-v on 11/2/2019, 6:21 PM, changed a total of 2 times.

met vriendelijke groet
Marten

Camera : Pan X900, GoPro Hero7 Hero Black, DJI Osmo Pocket, Samsung Galaxy A8
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10 home version 2004 build 19041.264, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home version 2004 build 19041.264, CPU i7 7700HQ, 8 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 16,17 and VMS PL 16,17 are installed, all latest builds
Both Nvidia GPU's have driver version 451.48 Studio Driver, desktop the Studio DHC driver
TV      :LG 4K 55EG960V

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

Former user wrote on 11/2/2019, 5:36 PM

@j-v The templates to use are in the 1st. post in this thread, I will assume that you are using them.

Do you want to include an avg. fps playback rate for region 1?

Does your cpu have an iGpu and if so what is it?

Thanks.

j-v wrote on 11/2/2019, 6:20 PM

@j-v The templates to use are in the 1st. post in this thread, I will assume that you are using them.

Yess I said I have used the default templates and that are the screenshots.

Do you want to include an avg. fps playback rate for region 1?

for the default project properties of this whole project I have a full preview at 25p with Previewscreen set to full/Best

Does your cpu have an iGpu and if so what is it?

Sorry for the mistyp. It must be the i7 9700, look here

 

Last changed by j-v on 11/2/2019, 6:24 PM, changed a total of 1 times.

met vriendelijke groet
Marten

Camera : Pan X900, GoPro Hero7 Hero Black, DJI Osmo Pocket, Samsung Galaxy A8
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10 home version 2004 build 19041.264, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home version 2004 build 19041.264, CPU i7 7700HQ, 8 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 16,17 and VMS PL 16,17 are installed, all latest builds
Both Nvidia GPU's have driver version 451.48 Studio Driver, desktop the Studio DHC driver
TV      :LG 4K 55EG960V

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

Former user wrote on 11/3/2019, 2:30 AM

@j-v Ok so it's an Intel UHD 630 for your i7 9700.

For AVG. FPS I take it you are claiming to have 25fps for region 1? Can I assume you are following the suggestions for correctly testing region 1 in my 1st. post.? I'm not necessarily doubting your result but it's very good.

 

j-v wrote on 11/3/2019, 3:58 AM

@j-v Ok so it's an Intel UHD 630 for your i7 9700.

Probably yess, but it shows up nowhere and I could not find an option in the BIOS to let it show up. I let it be because I have no special task for that GPU

For AVG. FPS I take it you are claiming to have 25fps for region 1? Can I assume you are following the suggestions for correctly testing region 1 in my 1st. post.? I'm not necessarily doubting your result but it's very good.

I will test this again when I'm behind my desktop maybe later today.

 

met vriendelijke groet
Marten

Camera : Pan X900, GoPro Hero7 Hero Black, DJI Osmo Pocket, Samsung Galaxy A8
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10 home version 2004 build 19041.264, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home version 2004 build 19041.264, CPU i7 7700HQ, 8 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 16,17 and VMS PL 16,17 are installed, all latest builds
Both Nvidia GPU's have driver version 451.48 Studio Driver, desktop the Studio DHC driver
TV      :LG 4K 55EG960V

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

Former user wrote on 11/3/2019, 5:12 AM

@j-v “I let it be because I have no special task for that GPU”. I understand, but I include it for completeness, whether the user has a use for it or not, other users following on, considering upgrading etc may well appreciate this extra data point.

I'll update your data as soon as you’ve retested.

 

”I will test this again when I'm behind my desktop maybe later today.” Don’t be in any hurry, take your time, reason is I went into A&E on the 3rd. I was able to do fifonik's results because I got partial day release yesterday and today, I expect to be discharged tomorrow sometime. So your results and fifionik's are good timing, otherwise I wouldn’t have been able to update.

 

 

j-v wrote on 11/3/2019, 10:15 AM

I controlled the playback of that region1 on my desktop and it is indeed 25fps. Could not make a screenvideo because when I do that with OBS the playback slows down, but I made a screenshot with Screenpresso that had no influence

met vriendelijke groet
Marten

Camera : Pan X900, GoPro Hero7 Hero Black, DJI Osmo Pocket, Samsung Galaxy A8
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10 home version 2004 build 19041.264, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home version 2004 build 19041.264, CPU i7 7700HQ, 8 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 16,17 and VMS PL 16,17 are installed, all latest builds
Both Nvidia GPU's have driver version 451.48 Studio Driver, desktop the Studio DHC driver
TV      :LG 4K 55EG960V

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

Former user wrote on 11/3/2019, 1:24 PM

@j-v Ok J-V, good result, I should be able to update your results sometime tomorrow afternoon, evening, if all goes according to plan, sorry for the delay.