Hammer Plug isn't working properly

Warren-Schatz wrote on 4/13/2020, 11:01 AM

When I try to use the Hammer plug-In it's outputting a set of beeps. I recently replaced my motherboard and then this started happening. I've used Vegas for over 20 years and never had this problem.

How can I correct this. I Have Vegas 12 through 15 working on my machine and each one has this problem with Hammer plug in.

Thanks,

Warren Schatz

Comments

j-v wrote on 4/13/2020, 11:10 AM

Maybe use another audio editor of the ones that are available?

met vriendelijke groet
Marten

Camera : Pan X900, GoPro Hero7 Hero Black, DJI Osmo Pocket, Samsung Galaxy A8
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10 home version 2004 build 19041.264, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home version 2004 build 19041.264, CPU i7 7700HQ, 8 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 16,17 and VMS PL 16,17 are installed, all latest builds
Both Nvidia GPU's have driver version 451.48 Studio Driver, desktop the Studio DHC driver
TV      :LG 4K 55EG960V

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

Musicvid wrote on 4/13/2020, 11:14 AM

The beeps indicate an unregistered plugin. If reinstallation doesn't help, contact Support through the link above.

rraud wrote on 4/13/2020, 4:40 PM

The Wave Hammer Direct X plug-in comes with Sound Forge Pro (not sure about AS). If SF is not installed, was deactivated or somehow got changed, that could account for the unregistered plug-in behavior.. so a re-installation of SF may be in order.

The newer Wave Hammer 2.0 is a VST btw.

Warren-Schatz wrote on 4/13/2020, 5:12 PM

Thank you. I'll try an re-install. Wave Hammer 5.1 is working fine it's just regular Hammer.