No audio

Jonathan-Hannig wrote on 7/20/2020, 11:17 AM

So I have Vegas Pro 17 on a windows 10, and I will just be casually editing my video. But sometimes when I make a cut or hit the undo button (or anything else really) the audio will just suddenly STOP playing. No Audio can be heard. I havent muted any track and the tracks show signs of audio being played, but no sound will play....and youtube, google, etc. Still all make sounds.....help!

Comments

Musicvid wrote on 7/20/2020, 11:19 AM

Required:

https://www.vegascreativesoftware.info/us/forum/faq-how-to-post-mediainfo-and-vegas-pro-file-properties--104561/

Jonathan-Hannig wrote on 7/30/2020, 11:47 PM

Now whenever I try to open the Media Info on the video, it will just casually open it up to WATCH it....I went to Media info, asked for text, and it wont even open up Media info

rraud wrote on 7/31/2020, 9:46 AM

Right-click the media file. MediaInfo 'should' be listed in the context menu. Click on that.

Jonathan-Hannig wrote on 8/1/2020, 3:32 PM

That is what I hit but it will always ask me how I want to open the video, such as movies or tv, it doesnt actually open up media info, EVEN though I am hitting Media Info

walter-i. wrote on 8/1/2020, 5:22 PM

@Jonathan-Hannig

Please click the link that Musicvid gave you and follow the instructions.

In plain language: You have to download the "Mediainfo" software, install it and use it to provide the information you want. https://mediaarea.net/en/MediaInfo

Last changed by walter-i. on 8/1/2020, 5:25 PM, changed a total of 1 times.

Camcorder: Pana HDC SD909, Sony FDR-AX53
Hardware: CPU i9-9900KS 4GHz, 32 GB Ram, GTX 1660 SUPER, ASUS TUF Z390-PLUS Gaming, SSD 970 EVO Plus 500GB M.2, SSD 860 EVO Series 1TB, Toshiba 3TB SATA, WIN 10 Pro
NLE: Vegas Pro11-15+17, Heroglyph4, RespeedR