HELP ME PLEASE

VideoNinja wrote on 7/16/2019, 10:14 AM

I have Vegas Movie Studio 16 on a HP 64 bit laptop. I purchased the software from Fry's on June 14, 2019. When I first installed the product the system said everything had been successful. However, when I tried to use the product the screen showed the software was loading. Then the screen went black. I restarted my laptop and let it rest for the night. A couple days later I uninstalled and tried to re-install my software for the same thing to happen again. A couple of days after that incident, I uninstalled and reinstalled the software to successfully have both the music and movie software successfully installed. I even was able to edit a video shortly after installation. However, after that one use I have not been able to use the software at all and my screen turns black each time. Can anyone help me?

Comments

j-v wrote on 7/16/2019, 2:01 PM

Helping with so less information is not possible.

met vriendelijke groet
Jan

Camera : Pan X900, GoPro Hero7 Hero Black, Samsung Galaxy A8
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home, version 1903 build 18.362,295 CPU i7 7700HQ, 8 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 16,17 and VMS PL 16 are installed, all latest builds
Both Nvidia GPU's have driver version 441.66 Studio Driver, desktop the Studio DHC driver
TV      :LG 4K 55EG960V

Dutch video tutorials for beginners

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

EricLNZ wrote on 7/16/2019, 9:44 PM

My impression is you have a graphics problem. But I'm not a systems expert.

Please post your systems specs especially your graphics and driver versions and someone may be able to help you.

VideoNinja wrote on 7/26/2019, 6:34 PM

What are system specs?

vkmast wrote on 7/27/2019, 9:43 AM

Use e.g. the free version of Speccy and see Summary.