Problems with Pan and Crop (Possibly those features)

The-Boggled-Doggo wrote on 8/9/2019, 1:25 PM

When I want to move an image to an area with Pan/Crop, for some reason the image seems to disappear/ get cut off in a certain area/ rectangle. Whenever I "move" the image in pan/crop (as its still fairly new to me and is confusing) the image outside of the "box" (Area in which the image will be visible) , the area in which the image is not in the "box" while disappear. I really need help with this cause I cant even move an image to the bottom left area of a screen. I could go for an alternative to moving around pictures but whatever helps.

Comments

j-v wrote on 8/9/2019, 2:19 PM

I think for what you are trying to do you need Trackmotion and not Pan/Crop.
Look

met vriendelijke groet
Jan

Camera : Pan X900,GoPro Hero7 Hero Black
Desktop :AsRock Z270 Pro4, W10 , i7 7700K 4.2Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1050 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home, version 1903 build 18.362,295 CPU i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 10,12,13,14,15,16,17 and VMS PL 10,13,14,15,16 are installed
Both Nvidia GPU's have driver version 431.70 Studio Drivers
TV      :LG 4K 55EG960V

Dutch video tutorials for beginners

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

The-Boggled-Doggo wrote on 8/9/2019, 4:43 PM

I think for what you are trying to do you need Trackmotion and not Pan/Crop.
Look


Many thanks! I am relatively new, so I greatly appreciate it.

vkmast wrote on 8/9/2019, 5:04 PM

Many users have been boggled by this before you as well 🙂

And welcome to the forum.