Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 11 download link - again

heidi-huff wrote on 2/21/2019, 6:36 AM

Hi. I made a post about a year ago needing a download link for Sony Vegas Movie Studio 11. My hard drive crashed and needed to be replaced, so I need to download Sony Vegas all over again.

But when I use the link provided there, I get an error. The download goes through fine. But when I run the .exe, it says "One or more items failed to download. Please make sure you are connected to the internet and try again or please install required item."

I downloaded from the link a couple times just to make sure, and I still get the same result.

Could I be missing some drivers, maybe?

(sorry for double posting. I realized my previous post was marked resolved, and I didn't think anyone would look at it.)

Comments

vkmast wrote on 2/21/2019, 7:17 AM

Hi. The related FAQ is here. Or contact Support (also in case you may need to reset your "installation count", after an unspecified number of installations of SCS/ Sony products on different or updated PCs, see FAQ item 9).

j-v wrote on 2/21/2019, 7:29 AM

But when I run the .exe, it says

Can you show through a screenshot which .exe you try to run?
Looks it equal to a former Studio 10 as this one?

met vriendelijke groet
Jan

Camera : Pan X900,GoPro Hero7 Hero Black
Desktop :AsRock Z270 Pro4, W10 , i7 7700K 4.2Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1050 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home, version1803 build 17134.407, CPU i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).
Both Nvidia GPU's have driver version 419.35
TV      :LG 4K 55EG960V

Dutch video tutorials for beginners

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

heidi-huff wrote on 2/21/2019, 7:31 AM

The .exe looks like this

j-v wrote on 2/21/2019, 8:20 AM

Strange numbers, I can't compare because I owned not 11 but from the others I have those buildnumbers do not exist.

Last changed by j-v on 2/21/2019, 8:22 AM, changed a total of 1 times.

met vriendelijke groet
Jan

Camera : Pan X900,GoPro Hero7 Hero Black
Desktop :AsRock Z270 Pro4, W10 , i7 7700K 4.2Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1050 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home, version1803 build 17134.407, CPU i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).
Both Nvidia GPU's have driver version 419.35
TV      :LG 4K 55EG960V

Dutch video tutorials for beginners

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

vkmast wrote on 2/21/2019, 9:19 AM

Maybe not so strange. AFAICR, VMSP 10 had no updates. The dl managers do not have build numbers.

j-v wrote on 2/21/2019, 10:30 AM

I could download that file through te Waybackmachine and it installed very quick.
Installing such a file has nothing to do with the number of registered installations, because registering takes place after installing. I made a screengrabvideo of the installation and using it as trial playing a 2,7 K Gopro files in a FHD 50p projectsetting.
Nothing wrong on a Windows10 installation, so the hardware of @heidi-huff must give the problem but I don't know any spec of it.

met vriendelijke groet
Jan

Camera : Pan X900,GoPro Hero7 Hero Black
Desktop :AsRock Z270 Pro4, W10 , i7 7700K 4.2Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1050 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home, version1803 build 17134.407, CPU i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).
Both Nvidia GPU's have driver version 419.35
TV      :LG 4K 55EG960V

Dutch video tutorials for beginners

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

heidi-huff wrote on 2/21/2019, 11:40 AM

Hi. The related FAQ is here. Or contact Support (also in case you may need to reset your "installation count", after an unspecified number of installations of SCS/ Sony products on different or updated PCs, see FAQ item 9).

My issue was #6 on the FAQ. Thank you so much!

j-v wrote on 2/21/2019, 11:53 AM

👍

Your the second user who reported that solution today!

met vriendelijke groet
Jan

Camera : Pan X900,GoPro Hero7 Hero Black
Desktop :AsRock Z270 Pro4, W10 , i7 7700K 4.2Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1050 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home, version1803 build 17134.407, CPU i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).
Both Nvidia GPU's have driver version 419.35
TV      :LG 4K 55EG960V

Dutch video tutorials for beginners

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

vkmast wrote on 2/21/2019, 12:05 PM

@heidi-huff thank you for coming back and confirming the solution that worked for you. Much appreciated.