Comments

Marco. wrote on 9/1/2020, 8:10 AM

That's a known issue but it needs to be reported to the Hitfilm section because this application is not developed by Vegas Creative Software.

Markus-Lankinen wrote on 9/1/2020, 8:55 AM

Where do I exactly report this issue? I'd love to get this software working as adding text layers is huge part of the work I do in the software.

Jack S wrote on 9/1/2020, 9:27 AM

@Marco. It's working on my system. Must be a system problem, not an application problem, don't you think?

My system
Dell XPS 8700 (I know, it's a little outdated)
Windows 10 Home (x64)
3.1 GHz Intel Core i5-4440
16GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti display adapter
System drive Samsung SSD 850 EVO 250GB

Camcorder
SONY Handycam HDR-XR550VE

Marco. wrote on 9/1/2020, 9:43 AM

@Jack S
But who else other than the developer of the software could solve the issue?

Marco. wrote on 9/1/2020, 9:47 AM

"Where do I exactly report this issue?"

HitFilm support

They may tell you you'd need to report to the Magix support. Which is nonsense. Magix is not Vegas Creative Software. And Vegas Creative Software does not develope Vegas Image aka Hitfilm Imerge. Imerge/Vegas Image is developed by the Hitfilm crew and they are the only ones who could solve such an issue, imho.

Jack S wrote on 9/1/2020, 10:32 AM

@Marco. But who else other than the developer of the software could solve the issue? Agreed. I merely thought that a confirmation that other users (ie me) weren't having the same problem would be appropriate. But, I take your point.

My system
Dell XPS 8700 (I know, it's a little outdated)
Windows 10 Home (x64)
3.1 GHz Intel Core i5-4440
16GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti display adapter
System drive Samsung SSD 850 EVO 250GB

Camcorder
SONY Handycam HDR-XR550VE

Mohammed_Anis wrote on 9/1/2020, 11:21 AM

Hold on a minute.

@Hanske By any chance, do you have a WACOM Tablet or have a driver installed for it?

Marco. wrote on 9/1/2020, 11:36 AM

At least I do (and I have the same issue with Vegas Image).

vkmast wrote on 9/1/2020, 12:13 PM

I don't (and I have the same issue).