Dolby AC-3 in trial VMS 16 Pl, who knows the facts

j-v wrote on 12/30/2019, 9:58 AM

Someone on our Dutch Vegas forum is trying out VMS16 Pl through the Trial version and when he tries to import older projects of VMS 13 he gets no sound when the audio is Dolby AC-3, there is sound when it is AAC audio.
Someone knows if that is a limitation of the Trialversion or something else?

met vriendelijke groet
Marten

Camera : Pan X900, GoPro Hero7 Hero Black, DJI Osmo Pocket, Samsung Galaxy A8
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10 home version 2004 build 19041.264, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home version 2004 build 19041.264, CPU i7 7700HQ, 8 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 17,18 and VMS PL 16,17 are installed, all latest builds
Both Nvidia GPU's have driver version 456.71 Studio Driver.
TV      :LG 4K 55EG960V

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!

Comments

vkmast wrote on 12/30/2019, 11:22 AM

@j-v I don't know but see if some of the comments in this thread might help?

j-v wrote on 12/30/2019, 1:23 PM

Thanks @vkmast for the hint.
It brought me to check AC3 on my own programs and as well for VMS as VPro it had to be activated through the internet to use it one way or another.
I never used that one these days.

met vriendelijke groet
Marten

Camera : Pan X900, GoPro Hero7 Hero Black, DJI Osmo Pocket, Samsung Galaxy A8
Desktop :MB Gigabyte Z390M, W10 home version 2004 build 19041.264, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop  :Asus ROG GL753VD, W10 home version 2004 build 19041.264, CPU i7 7700HQ, 8 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics 630(2GB).VP 17,18 and VMS PL 16,17 are installed, all latest builds
Both Nvidia GPU's have driver version 456.71 Studio Driver.
TV      :LG 4K 55EG960V

My slogan is: BE OR BECOME A STEMCELL DONOR !!!