HitFilm Superhero Pack doesn't work in Studio 17

Comments

j-user wrote on 7/8/2020, 9:46 AM

Any updates on the situation?

vkmast wrote on 7/8/2020, 10:30 AM

AFAIK no, but they are actively looking for a resolution to this mistake. So you need to keep checking the forum.

j-user wrote on 7/8/2020, 1:04 PM

AFAIK no, but they are actively looking for a resolution to this mistake. So you need to keep checking the forum.

alright

j-user wrote on 7/8/2020, 4:21 PM

Just got an email from MAGIX. They know that this is an issue, and they are working on a fix/replacement.

vkmast wrote on 7/8/2020, 4:49 PM

Sounds promising. They're still advertising Superheroes with the MS Platinum 17 special Upgrade offer though in the product pages / online store.

j-user wrote on 7/8/2020, 5:08 PM

Sounds promising. They're still advertising Superheroes with the MS Platinum 17 special Upgrade offer though in the product pages / online store.

Yeah. I still think they're working on it, so until they figure out a solid plan, I think they'll probably keep it on the website.

j-user wrote on 7/11/2020, 1:44 PM

Anyone got any new updates other than what I got? I haven't gotten any follow-ups yet.

Greg-Z wrote on 7/11/2020, 3:20 PM

Anyone got any new updates other than what I got? I haven't gotten any follow-ups yet.

From FXHome:

We've been in touch with Magix, and this plugin was released mistakenly. Please contact Magix support, and they will provide you with an alternative plugin pack.

From Magix sales:

Thank you for your message. Due to this issue we are planing to provide a different plug-in (not yet determined) as a replacement which will be provided via email.

j-user wrote on 7/11/2020, 6:54 PM

Anyone got any new updates other than what I got? I haven't gotten any follow-ups yet.

From FXHome:

We've been in touch with Magix, and this plugin was released mistakenly. Please contact Magix support, and they will provide you with an alternative plugin pack.

From Magix sales:

Thank you for your message. Due to this issue we are planing to provide a different plug-in (not yet determined) as a replacement which will be provided via email.

Magic said the same to me. I hope we both get replacements soon. :)

vkmast wrote on 7/12/2020, 3:29 AM

Glad that both of you have been directly informed by MAGIX.

 

Twiggz4 wrote on 7/12/2020, 6:42 PM

j-user what did you do to receive that message? I've tried to find a place to email magix, but cannot seem to find anything

j-user wrote on 7/12/2020, 10:21 PM

Glad that both of you have been directly informed by MAGIX.

 

Yeah, same.

j-user wrote on 7/12/2020, 10:23 PM

j-user what did you do to receive that message? I've tried to find a place to email magix, but cannot seem to find anything

It was either the MAGIX Sales Department (https://support2.magix.com/customer/en/request) or was MAGIX Customer/Technical Support (https://www.vegascreativesoftware.info/us/support/search/?searchphrase=Errors+loading+plugins) (that option to contact them is at the bottom.) I did in fact ask both, but I don't know which responded. I would personally go with the Sales Department since it was a marketing issue.

Traincraft101 wrote on 7/14/2020, 7:15 AM

This happened to me also, I got it with movie studio 17 platinum yesterday and none of the effects show up

j-user wrote on 7/14/2020, 11:44 AM

Everyone who is having a problem should receive a replacement via email soon. I'd say today since they just recently changed the effect pack you get when you upgrade. I bet that will be the effect pack we're gonna get.

vkmast wrote on 7/14/2020, 2:20 PM

This is the current revised offer @j-user mentions.

j-user wrote on 7/15/2020, 1:49 PM

Still haven't gotten an email... Anyone else?

Traincraft101 wrote on 7/15/2020, 8:12 PM

I got an email saying it was a known problem and that they were working to resolve it, nothing else yet.

j-user wrote on 7/16/2020, 10:51 AM

I got an email saying it was a known problem and that they were working to resolve it, nothing else yet.

Same here. It's been 8 days since I got the email saying that.

Joe-Engel4655 wrote on 7/20/2020, 8:28 PM

VEGASDerek. Please include me as one of the customers that bought VMSP 17 upgrade bundled with the Hitfilm pack but it does not integrate with my VMSP17. Please fix. Thank you!

vkmast wrote on 7/21/2020, 3:00 AM

@Joe-Engel4655 as others have suggested, try contacting MAGIX Sales. Hopefully they'll get around to providing "a different plug-in as a replacement --- via email" as they plan(ned) and thus informed a couple of users who posted above.

j-user wrote on 7/21/2020, 3:00 PM

It has been almost 2 weeks now and I'm starting to get mad. I want my replacement effects pack as promised since I haven't heard ANYTHING about that since I got the email on the 8th. It's getting pretty annoying now.

Traincraft101 wrote on 7/21/2020, 5:33 PM

It has been almost 2 weeks now and I'm starting to get mad. I want my replacement effects pack as promised since I haven't heard ANYTHING about that since I got the email on the 8th. It's getting pretty annoying now.

same

j-user wrote on 7/22/2020, 1:42 PM

@VEGASDerek, any follow-up on getting a replacement effects pack? It's been a long time since I've gotten that e-mail and I'm still waiting for any responses to the situation.