Comments

rmack350 wrote on 8/23/2016, 11:28 AM

ūüėĄ

OldSmoke wrote on 8/23/2016, 11:33 AM

I made it too.

Just have to get used to the new forum outlook but I like the fact that you can follow a post and get email notifications.

Proud owner of Sony Vegas Pro 7, 8, 9, 10, 11, 12 & 13 and now Magix VP15&16.

System Spec.:
Motherboard: ASUS X299 Prime-A

Ram: G.Skill 4x8GB DDR4 2666 XMP

CPU: i7-9800x @ 4.6GHz (custom water cooling system)
GPU: 1x AMD Vega Pro Frontier Edition (water cooled)
Hard drives: System Samsung 970Pro NVME, AV-Projects 1TB (4x Intel P7600 512GB VROC), 4x 2.5" Hotswap bays, 1x 3.5" Hotswap Bay, 1x LG BluRay Burner

PSU: Corsair 1200W
Monitor: 2x Dell Ultrasharp U2713HM (2560x1440)

Grazie wrote on 8/23/2016, 12:46 PM

Only USA? I select UK and get back USA.

Former users wrote on 8/23/2016, 12:53 PM

Great job you guys. I really like the forum look and functionality. I did notice that until I re-registered and migrated my profile / settings my original sign-up date was in 2002, but it's now today. I guess that is by design? Also, what does the little umbrella looking icon on the profile photos mean?

3d87c4 wrote on 8/23/2016, 1:00 PM

Is there a way to change the forum appearance?  The font is too large.  I changed the zoom setting in my browser, but that also reduced the displayed width.  

 

VEGAS_CommunityManager wrote on 8/23/2016, 1:01 PM

Hi jdw,

thanks for your feedback! Yes, the original sign-up date is changed for now but we will try to change that. For now we are gathering and review every feedback we get.

The little umbrella is a representation how active/ how much you posted in the past. Also something we want to clarify better in the future.

Tom Pauncz wrote on 8/23/2016, 1:09 PM

I think my migration was successful, but how to really tell? Is there somewhere for system specs?

Grazie wrote on 8/23/2016, 1:17 PM

Good point Tomo!

where's the search option?

Last changed by Grazie on 8/23/2016, 1:22 PM, changed a total of 1 times.

Grazie

PC 10 64-bit 64gb * Intel¬ģ Core‚ĄĘi9 - 3.3GHz * 40Gb NVIDIA¬† GeForce RTX 2070

Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX60HS Bridge

Tom Pauncz wrote on 8/23/2016, 1:43 PM

All of a sudden the forum language is German!  Eh?

VMP wrote on 8/23/2016, 1:46 PM

Hey Guys I am here too,

I had problems logging in and converting my profile, but it has been solved.
The support is great just ask them questions via here: https://www.vegascreativesoftware.info/de/forum/instructions-for-the-reactivation-of-your-old-scs-account--103073/#ca635673

I was supported by employee: m2016
They will give you anwsers. I couldn't comment so I made another account named 'vi-p', that's me.

Acid forum has been archived here:http://forum-archive.magix.info/showtopics.asp?forumid=1
But one cannot post there, it's archive only.

To post for Acid pro, sound forge etc one should go here:
http://www.magix.info/us/here-are-4-new-audio-forums.forum.1175652.html

In the future those audio software threads will be migrated here too (I heard that from the team).


The Email notification is great! Something we missed before.

Yes we still need the search function here though.

You can change your language below (language flag) or here:
https://www.vegascreativesoftware.info/select-your-country

VMP

Tom Pauncz wrote on 8/23/2016, 1:47 PM

Only happens if I "Link to comment" from my email notification.

Tom Pauncz wrote on 8/23/2016, 1:53 PM

I think this is a bug. Will MAGIX see this??

VEGAS_CommunityManager wrote on 8/23/2016, 1:55 PM

We know the search function is still missing but we will work hard to deliver that feature! 

@Tom: Your migration was successful when you go into your own profil (click on the profil picture in the upper right) and find threads or comments you made in the past.

Edit: Also thanks for the feedback regarding the email. We are on it!

Mathias

VMP wrote on 8/23/2016, 2:01 PM

www.google.com

MathiasH,
you guys are doing a great job!
Looking forward to supporting you guys and purchasing your new software releases

Also really looking forward to Acid Pro 64 bit version :-D.

I have been a member since 2002.

Best,
VMP

rmack350 wrote on 8/23/2016, 2:24 PM

Grazie, I guess you'll have to muddle through with U.S. "English" until they can provide translations. ;-)

Jr. Pascual wrote on 8/23/2016, 4:34 PM

It looks like I made it through successfully too!  Thanks, Mathias!

 

DocSatori wrote on 8/23/2016, 4:54 PM

I think I've made it. I look forward to exploring these forums and seeing how it develops. So far, I like what I'm seeing. I've added three people to my bookmarks of other forum users. I deselected all email notifications, so if you message me, I'll only see it when I log into these forums - I suppose. MAGIX is doing a great job juggling the switchover so far!

set wrote on 8/23/2016, 5:59 PM

Thank you Magix team...

 

Here I am :) - looking forward for doing forum tool development.

Also, testing the new file attachment feature which we don't have on previous forum.. Should be more convenience if we want to attach a screenshot.

 

This is a screenshot of my Facebook post about this forum migration, and I had that 'unpolished' thumbnail thing which you may want to improve later. :)

Paul-Fierlinger wrote on 8/23/2016, 6:16 PM

I often want to follow a thread I have nothing to make a commen to -- such as is the case now. Is there a "follow" entry somewhere without actually contributing?

vkmast wrote on 8/23/2016, 6:40 PM

Click FOLLOW  under the first post of the thread?

JJKizak wrote on 8/23/2016, 6:46 PM

I just figured out how to change the avatar.

JJK

vkmast wrote on 8/23/2016, 7:00 PM

Click in the middle? :)

Paul-Fierlinger wrote on 8/23/2016, 7:23 PM

Click FOLLOW  under the first post of the thread?

Thanks, vkmast, though I think I might have done that and am not sure it works. But it does make a lot of sense of course. When I say, 'I'm not sure', sometimes responses from this website take a very long time to show up -- like half a day.

Paul-Fierlinger wrote on 8/23/2016, 7:38 PM

Here's something new: When I respond to a forum notice by clicking on the line "Link to comment" the link takes me here but into the German version. OK, so I click on the German flag, which opens me to the language change page and after I click on the US flag a completely off the forum page opens. NOw I'm left to navugate back to this forum a search for this thread from the first page -- in other words, the link that comes with the email notice is useless. This must be a bug.

EDIT: I researched this further and learned that I can find this thread directly at the bottom of that page to which clicking on the US flag took me -- except I hadn't memorized the threads title. Upon checking my email notice I see that it arrives without any mention of the thread's title. I believe this should be corrected because  from my experience with sevral other user group forums I know to have the thread's name already in the email's heading can be helpful in several other ways.